Asiakkaiden kokemukset

"Pitkään jatkunut elohiiri silmäluomessa vaivasi ja kun lääkäri ehdotti botoxin pistämistä, ajattelin että on oltava muu ratkaisu. Löysin sattumalta Essin ja jo muutaman käynnin jälkeen elohiiri katosi. Olin ihmeissäni, sillä en varsinaisesti tiedä mitä Essi teki ja se onkin yksi akupunktion hyvistä puolista; siinä tapahtuu jotain selittämätöntä ja syvällistä. Ihminen paranee sisältäpäin. -Sanna "


"Tipahdin reilut kolme vuotta sitten hevosen selästä ja mursin selkäni. Vasen jalkani on ollut tunnottoman oloinen sen jälkeen. Lisäksi teen näyttöpäätetyötä ja kärsin hartiajumeista ja päänsärystä. Akupunktiossa molempia vaivoja voi hoitaa yhtä aikaa. Vaikka hoitokerrat tuntuvat usein hyvin erilaisille, hoidon jälkeen nukun seuraavan yön yleensä todella hyvin. Muutaman päivän jälkeen kroppa on pehmennyt ja joustavampi. Essi hoitaa minua säännöllisesti. Nyt selkä on parempi pysyvästi, mutta koska hevosnainen ei tervettä päivää näe, aina löytyy jotain hoidettavaa. Se on maagista, miten neuloilla saa kiputiloja poistettua. Essin neuloja tälläkin hetkellä kaivaten.
-Hanne
P. S piipahti Essi kerran hevosenkin hoitamassa kuntoon. Kyllä hänen neuloissa on voimaa, kun tamma hikoili hoidon aikana. Suosittelen lämpimästi myös hevospuolen palvelua."


” Essi on taitava valokuvaaja. Osaa ottaa huomioon hyvin erilaisia kuvauspaikkoja ja kuvakulmia. Häneltä sujuvat niin viralliset potretit, lapsikuvaus, kuin myös hääkuvaukset. On sopivan määrätietoinen, mutta pitää itsensä taka-alalla. Huippu! Terveisin, Marika ”

"Olen ollut niin Essin valokuvaamissa tilaisuuksissa, kuin henkilökohtaisesti hänen kuvattavanaan. Essin ottamat kuvat ovat täynnä tunnelmaa ja herkkyyttä, Essi on kuvaajana hyvin rauhallinen ja itsestään numeroa tekemätön. Pidän erityisesti siitä, että Essi huolehtii linssin takana pysyvän mukavuusalueellaan, jolloin turvallinen ja mukava olotila välittyy myös lopputuloksessa. Ja Essi antaa myös luvan heittäytyä rohkeasti! -Sari"